Om Michaela

Det personliga välmåendet har alltid varit ett stort intresse för mig och att jag har utbildat inom det är inte konstigt.

Att hjälpa människor att må bättre ligger mig varmt om hjärtat, och att få vara delaktig i en annan människas personliga utveckling är magiskt. För mig handlar det om att mina samlade erfarenheter är som en kunskapsbank som jag vill dela med mig av till andra som genom det kan få en större förståelse och insikt om sig själva.

Jag ser det som att den dagen jag inte kan lära mig något nytt om mig själv eller världen utanför är det dags för mig att gå i pension, för gott. Livet lär mig nya saker hela tiden och när jag väljer att se livet på det sättet blir det spännande och utmanar mig att söka nya vägar. Vågar vi inte utmana oss så stannar vi kvar i vår comfort zone och det hindrar oss från att utvecklas.

”Livet ska upplevas, inte bara levas” är något jag försöker leva efter varje dag, ibland går det bättre och ibland sämre. Jag är inte mer än människa och har mina dippar, men ju mer jag har arbetat med mig själv, desto mindre blir svängningarna. Tack vare att jag valde ett nyktert liv för fem år sedan så har min livskvalité blivit så mycket bättre på alla plan, både mentalt och fysiskt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s